content_ids, content_category, content_name, content_type, contents, currency, value
top of page

HAIR STROKE
BY MACHINE ARTIST

ny ledande utbildning inom pmu

Vi erbjuder utbildningar inom den senaste trenden - Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. Det här är en modern kombination av maskinteknik (inte microblading) och design som ger naturliga resultat. Kanske har du läst om Mimmi i Aftonbladet eller Metro Mode? Vi utbildar framtidens utövare av PMU.  

Plats: Stockholm
Längd: 7 dagar + praktiskt prov (samt 3-6 månader studier enligt personlig studieplan med coachning)
Kostnad:  40 000 SEK (inkl moms)
Diplom: CLEAN PMU CERTIFFICATE
 
Det ingår ett omfattande startpaket med allt material som du behöver för din utbildning och träning. Där har vi samlat skiss-pennor, design-pennor, ögonbryns-pennor, olika övningsmattor, PMU-maskin, pigment, pigmenthållare etc.

Vi erbjuder självklart stöd och support under och efter utbildningen för att hjälpa dig på vägen till din nya karriär

 

IMG_2707 (1).PNG
Om utbildnigara

INFORMATION

om våra utbildningar

Vill du jobba med den senaste trenden inom PMU och Semitatuering? Trenderna inom semitatuering växlar snabbt och det gäller att hänga med. Nu är det inte längre Microblading som gäller utan nya skonsammare metoder med maskin. Som artist inom Hair Stroke by Machine blir du expert på Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. Med precision och känsla möter du dina kunders behov och designar häftiga ögonbryn som passar deras anatomi, personlighet och önskemål.
 

Söker du en seriös utbildning inom PMU så har du hittat rätt. Våra lärare Jakob och Mimmi har en gemensam kunskapsnivå som är unik. Jakob är utbildad bildlärare, licensierad tatuerare och har en grundläggande utbildning i medicin. Mimmi är ledande inom Hyperrealistiska 3D Ögonbryn i Sverige och expert med fokus bara på Ögonbryn. Tillsammans erbjuder de ett pedagogiskt upplägg som ger dig en djupare förståelse och kunskap än de 2-3 dagarskurser marknaden erbjuder.  

Utbildningen är omfattande och krävande men ger dig en mycket stabil grund att stå på. Utbildningen består av en omfattande teoretisk del där du lär dig hygien, hudlära, medicin och teori som hjälper dig att förstå semi tatuering på djupet. Det här avslutas med ett teoriprov som garanterar att du har den kunskap som krävs för att garantera trygghet för dig och dina kunder. 

Den andra delen är en praktisk del som lär ut grunderna och metoden inom Hair Stroke by Machine. Den här delen är baserad på träning av olika tatueringstekniker samt förståelse för ögonbryn djupare än de grundformer du oftast ser. De resultat som man pratar om med realistiska ögonbryn är rena tydliga linjer med rätt färg efter läkning. Det här kräver träning och rätt metod, något du får hos oss.  

Marknaden har utvecklats och kräver mer och mer att du kan realistisk design, rätt metod (för att inte skada huden), service samt förstår dig på hur olika hudtyper reagerar. Som artist inom Hair Stroke by Machine har du  kunskap inom skiss, anatomi, design, hygien och marknadsföring har du de verktyg som du behöver för att jobba på eller driva en professionell studio inom 3D Ögonbryn. Den här tekniken passar för både män och kvinnor samt att den är ett perfekt alternativ för dem som tappat hela sina bryn på grund av sjukdom eller annat. 

Du blir den typen av artist som marknaden efterfrågar just nu.  
 

Varför

VARFÖR 

studera med new concept?

Varför ska du studera med New Concept?  

Om du är seriös och vill skapa en hållbar karriär så är vi rätt för dig. Vi brinner för ögonbryn och försöker skapa en säkrare bransch med mer kunskap. Vi är därför den mest omfattande utbildningen på marknaden just nu med högre krav både gällande teknik och teori. Hos oss lär du dig mer än bara grunder då kursen kopplar både till medicinska kunskaper, hygien och tatueringsteknik. Vi blickar utåt och har kontakt med mästare runt om i världen som just nu leder utvecklingen inom PMU. Vi är den första PMU akademien i Sverige som undervisar Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. Läs mer här
 

Utbildningarnas mål  

Alla våra utbildningar har som mål att förbereda dig för en professionell karriär inom PMU med en specialkompetens inom Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. Vi vill utbilda en ny generation utövare med kunskap och teknisk skicklighet. Efter utbildningen förväntas du att ha de färdigheter som krävs för att bli seriös och ansvarfull artist inom den här branschen. Målet är att du som elev ska förstå ögonbryn på djupet och bli insatt i de faktorer som påverkar resultat, hållbarhet och design. Yrket är under ständig förändring och vi utbildar dig som vill ha en lång och hållbar karriär. 

Får jag något certifikat?

Utbildningen är godkänd av SVENSKA HÄLSO OCH SKÖNHETS-TERAPEUTERNAS FÖRBUND och uppfyller därför de krav som ställs. Du kan därför efter avslutat utbildning bli medlem och därigenom få stöd, rådgivning samt försäkring för din verksamhet. 

Efter utbildningen får du ett CLEAN PMU CERTIFICAT (som står för CLEAN - Clean Strokes, Clean Studio & Clean Practice). Det här är en grundläggande utbildning som är till för att kvalitetssäkra din verksamhet. Här är fokus på hygien, ansvar och säkerhet.

CLEAN PMU CERTIFICATE är en garanti för att du genomgått korrekt utbildning och något du kan visa för kunder och använda i din marknadsföring. Du är på så sätt godkänd HAIR STROKE BY MACHINE ARTIST som innebär att du har grundläggande  kunskaper inom design och teknik för Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. 

AKTUELLA KURSER

Ansökan
bottom of page