content_ids, content_category, content_name, content_type, contents, currency, value
top of page

HAIR STROKE
BY MACHINE ARTIST

grundläggande utbildning inom pmu

Vi erbjuder utbildningar inom den senaste trenden - Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. Det här är en kombination av maskinteknik och design som ger naturliga resultat. Vi utbildar framtidens utövare av PMU.  

Utbildningen börjar med en omfattande genomgång av hudlära, hygien och säkerhet. Det följs av andra teoretiska moment som färglära och anatomi för att sedan avslutas med ett teoretiskt prov för att se att alla förstått de viktigaste grunderna för att bli professionell inom yrket. Provet är för din skull och vi kämpar tillsammans så att alla ska klara sin examen.  


Den andra delen av utbildningen är maskinträning och förberedelser för arbetet på människor. Här är det fokus på tatueringsteknik, tydliga strån och hur du uppnår bästa resultat samt hållbarhet. Det här tränar det praktiskt arbetet och ger dig en känsla av hur du jobbar som Eyebrow Artist. 

Plats: Stockholm
Längd: 7 dagar + praktiskt prov
Kostnad: 36 000 SEK (inkl moms)
Diplom: CLEAN PMU CERTIFFICATE
 
Det ingår ett omfattande startpaket med allt material som du behöver för din utbildning och träning. Där har vi samlat skiss-pennor, design-pennor, ögonbryns-pennor, olika övningsmattor, PMU-maskin, pigment, pigmenthållare etc.

Vi erbjuder självklart stöd och support under och efter utbildningen för att hjälpa dig på vägen till din nya karriär

 

IMG_1033.JPG
Om utbildnigara

INFORMATION

om våra utbildningar

Vill du jobba med den senaste trenden inom PMU och Semitatuering? Som artist inom Hair Stroke by Machine blir du expert på Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. Med precision och känsla möter du dina kunders behov och designar häftiga ögonbryn som passar deras anatomi, personlighet och önskemål.

 

Trenderna inom semitatuering växlar snabbt och det gäller att hänga med. Nu är det inte längre Microblading som gäller utan nya skonsammare metoder med maskin. Marknaden kräver att du kan realistisk design, rätt metod, service samt förstår dig på hur olika hud typer reagerar. 

Som artist inom Hair Stroke by Machine har du kunskapen som behövs för att jobba mot kunder som söker realistisk look och hårstrå design. Den här tekniken passar för både män och kvinnor samt att den är ett perfekt alternativ för dem som tappat hela sina bryn på grund av sjukdom eller annat. 

Söker du en seriös utbildning inom PMU så har du hittat rätt. Utbildningen är omfattande och krävande men ger dig en mycket stabil grund att stå på. Med kunskap inom skiss, anatomi, design, hygien och marknadsföring har du de verktyg som du behöver för att jobba på eller driva en professionell studio inom 3D Ögonbryn. Du blir den typen av artist som marknaden efterfrågar just nu.  
 

Varför studera med New Concept?  

Vi är den mest omfattande utbildningen på marknaden just nu med fokus på konstnärlig utveckling och kunskap. Hos oss lär du dig det senaste inom teknik, design och service. Vi blickar utåt och har kontakt med mästare runt om i världen som just nu leder utvecklingen inom PMU. Vi är första skolan i Sverige som undervisar Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. Vi har även stor kunskap om hygien, medicin, digital marknadsföring, sociala medier, hemsidor, fotografering och annat. Läs mer här
 

Utbildningarnas mål  

Alla våra utbildningar har som mål att förbereda dig för en professionell karriär inom PMU med en specialkompetens inom Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. Efter utbildningen förväntas du att ha de färdigheter som krävs för att bli seriös och ansvarfull artist inom den här branschen. Rutiner för hygien, ansvar samt säkerhet står först och sedan kommer konstnärlig kompetens och teknisk skicklighet. Ny teknik och ny typ av design är en utveckling inom Permanent Make Up som kräver helt annan kompetens än tidigare. Efter vår unika utbildning möter du alla de nya moderna kraven.

IMG_1194.JPG
Får jag något certifikat?

Utbildningen är godkänd av SVENSKA HÄLSO OCH SKÖNHETS-TERAPEUTERNAS FÖRBUND och uppfyller därför de krav som ställs. Du kan därför efter avslutat utbildning bli medlem och därigenom få stöd, rådgivning samt försäkring för din verksamhet. 

Efter utbildningen får du ett CLEAN PMU CERTIFICAT (som står för CLEAN - Clean Strokes, Clean Studio & Clean Practice). Det här är en grundläggande utbildning som är till för att kvalitetssäkra din verksamhet. Här är fokus på hygien, ansvar och säkerhet.

CLEAN PMU CERTIFICATE är en garanti för att du genomgått korrekt utbildning och något du kan visa för kunder och använda i din marknadsföring. Du är på så sätt godkänd HAIR STROKE BY MACHINE ARTIST som innebär att du har grundläggande  kunskaper inom design och teknik för Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. 


 

Varför
strokebymachins41-1024x1024.jpg
Clean Certificate.png
photo-output.jpg
B3DC354F-B93E-4FEF-89FA-42ED6607703E.jpg