top of page

HUR ÄR DET ATT GÅ VÅR UTBILDNING?

Vi frågade vår elev Karolina om hennes erfarenhet av vår utbildning?

Vad var din upplevelse från vår utbildning?

Utbildningen var väldigt professionell och bred. Jag fick svar på alla mina frågor och fick stöd.

Jag tycker att kostnaden av utbildning är en bra investering och jag rekommenderar verkligen utbildningen.

Mimmi och Jakob är superkompetenta och kompletterar varandra bra. De är väldigt omtänksamma och mycket lätta att kommunicera med. Lokalen är väl utrustad och bekväm. Den är en förebild för mig när jag kommer skaffa egen studio. Jättehäftig design i japansk stil och fina detaljer gör att man mår bra där. Jag kan inte jämföra utbildningen med andra utbildningar inom Beauty branchen eftersom det var min första sådan utbildning.

Vad tycker du om "Hair Stroke by Machine"? Hair stroke by machine är en svår teknik som kräver mycket träning, men jämfört med microblandning är det skonsam teknik som ger fint resultat. Jag kan ge behandling av mina kunder med gott samvete och jag vet att tekniken är en av de bästa för hälsa och resultat.

Under veckan lärde jag mig om hudanatomi och hur tatueringar påverkar huden. Jag fick veta varför man borde undvika microblandning och hur bra det är att använda Hair stroke by machine.

Jag lärde mig tekniken och fick flera tips om hur man fixar formen på ögonbryn. Jag lärde mig vilka typer av hudar det finns och hur det påverkar pigmentet vilket vi använder. Jag lärde mig om olika etniska ansiktsformer och vilken betydelse det har när vi tecknar ögonbryns form på kunder. Jag fick observera behandlingar och lyssna på konsultationen och det var väldig lärorikt.


Vad mer lärde du dig som är viktigt? Mimmi lärde mig hur man tar hand om arbetsplatsen innan och efter behandling för att det ska bli hygieniskt. Jag lärde mig hur man tar hand om tatueringar efter en behandling för att undvika infektionen.

Eftersom jag är intresserad av permanenta tatueringar fick jag tips av Jakob och extra läxor för att träna. Jakob observerade mig nar jag jobbar på mattan och han såg mina svårigheter så att jag fick extra uppgifter som hjälpte mig att blir bättre.

Jacob hjälpte mig med att redigera Instagram och jag fick några tips om marknadsföring.

Jag är fortfarande i lärarprocessen och är i kontakt med Mimmi och Jakob. …och jag är så tacksam för deras engagemang.
29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page