top of page
Mimmi and Jakob-8_edited.jpg
NEW CONCEPT PMU är en ny seriös akademi som specialiserat sig på de senaste trenderna inom semitatuering och 3D Ögonbryn. Oavsett om du är ute efter att boosta din karriär eller starta en helt ny, så har du kommit till rätt ställe.

New Concept AB är ett företag som driver Kimono Studio i Stockholm samt utbildningen New Concept PMU. Vi märkte att det inte finns någon skola för Hyperrealistiska 3D Ögonbryn i Skandinavien och kände att det var någonting vi borde göra. Det är en ny trend som sätter krav på utbildningarnas karaktär och upplägg. Med våra samlade kunskaper och erfarenheter hoppas vi på att få inspirera och hjälpa dig att nå dina drömmar.


Utbildningen leds av Mimmi Pang Isaksson som snabbt har gjort sig ett namn inom kosmetisk tatuering. Hennes jobb kännetecknas av service, många nöjda kunder, häftiga resultat och bra läkning. Något som har gett henne ett internationellt rykte. Detta är resultatet av målmedvetenhet, hårt arbete och passion. På vår utbildning tar du del av hennes knep och träningsmetoder som kan göra dig till en topp Artist.  


 

Ansvarig för det pedagogiska upplägget är Jakob Pang Isaksson som har 20 års erfarenhet av läraryrket. Han är utbildad lärare i bild och media på universitet. Han undervisar i teckning, färglära och anatomi på utbildningen samt vår Youtube-kanal. Jakob är också utbildad i akupunktur och medicin både i Sverige och Kina. Han har jobbat de senaste 10 åren med hälsa och är grundligt utbildad i basmedicin och hygien. 


 

Studiematerialet är framtaget tillsammans med experter inom olika områden som hudläkning, juridik och tatuering. På så sätt kan vi garantera ett seriöst innehåll med korrekt information som lär dig det du behöver kunna. Vår utbildning är därför den mest omfattande på marknaden vilket vi är väldigt stolta över. 


Missa inte chansen att ansöka till våra utbildningar. Du kommer att lära dig en otrolig teknik och vara en av de första i Skandinavien med expertis inom Hyperrealistiska 3D Ögonbryn. 


Har du några frågor kan du gärna kontakta oss. Vi väntar på att just du ska höra av dig så vi kan växa tillsammans. 

MER OM OSS

i media och sociala medier 

IMG_2707 (1)_edited.jpg
Metro Mode.jpg
strokebymachins41-1024x1024.jpg
MEDIA
Team

the new concept team

Skärmavbild 2022-04-13 kl. 10.15.49.png

..

Lärare inom Hair Stroke by Machine

12 (1).JPG

..

Lärare inom

konst och hygien

IMG_9209 (1).JPG

..

SEO & digital

marknadsföring

Victor Mengarelli.jpg

..

Foto & Film

+ våra konsulter inom hygien, medicin, tatuering och juridik. 

BOKA

Web: www.kimonostudio.se
Kontakt: mail@kimonostudio.se
Instagram: @kimonostudio.se

 

Skärmavbild 2022-04-13 kl. 10.23.39.png
White Transparent.png
bottom of page