top of page
Mimmi and Jakob-8_edited.jpg
NEW CONCEPT PMU är en annorlunda akademi som specialiserat sig på de senaste trenderna inom semitatuering och 3D Ögonbryn. Är du seriös och söker djupare kunskap så har du kommit till rätt ställe.

För dig som tvekar på korta kurser där man inte får all kunskap så har vi ett unikt koncept och är dedikerade till att erbjuda den bästa utbildningen inom Hyperrealistiska 3D-ögonbryn i Skandinavien. Vi är ett företag med en passion som vill inspirera och hjälpa dig att förverkliga dina drömmar inom kosmetisk tatuering.
 

Vår utbildning leds av den fantastiska Mimmi Pang Isaksson, en erkänd expert inom kosmetisk tatuering. Med hennes unika koncept och imponerande resultat har hon skapat sig ett internationellt rykte. På vår utbildning får du ta del av hennes ovärderliga kunskap, knep och träningsmetoder för att, precis som hon, kunna bli en toppartist inom området.
 

Ansvarig för det pedagogiska upplägget är Jakob Pang Isaksson, en inspirerande lärare med mer än 20 års erfarenhet av undervisning. Med sin bakgrund som lärare i bild och media på universitetet kan Jakob förmedla kunskaper inom teckning, färglära och anatomi på ett spännande sätt. Dessutom har han även utbildning inom akupunktur och medicin, vilket ger honom förmågan att knyta samman hudlära och medicin med tatueringens olika aspekter. Jakob delar även den senaste forskningen och avslöjar myter inom PMU-branschen.
 

Vi vill ge dig en utbildning som är både informativ och inspirerande. Vi ser fram emot att vara en del av din resa mot en hållbar karriär inom PMU. Kontakta oss gärna eller besök vår hemsida för att få mer information om våra utbildningar. Välkommen till New Concept PMU Academy!

MER OM OSS

i media och sociala medier 

IMG_2707 (1)_edited.jpg
Metro Mode.jpg
strokebymachins41-1024x1024.jpg
MEDIA
Team

the new concept team

Skärmavbild 2022-04-13 kl. 10.15.49.png

..

Lärare inom Hair Stroke by Machine

12 (1).JPG

..

Lärare inom

konst och hygien

IMG_9209 (1).JPG

..

SEO & digital

marknadsföring

IMG_4089(1) (1).jpg

..

Foto & Film

+ våra konsulter inom hygien, medicin, tatuering och juridik. 

BOKA

Web: www.kimonostudio.se
Kontakt: mail@kimonostudio.se
Instagram: @kimonostudio.se

 

Skärmavbild 2022-04-13 kl. 10.23.39.png
White Transparent.png
bottom of page